Ét campingcenter

Mange funktioner

Vestsjællands Campingcenter's historie starter i 2003

Da vi selv har camperet i flere år fandt vi i 2003 tiden moden til at starte et campingcenter, hvor vi gennem salg og service kunne videregive nogle af vores egne erfaringer fra campinglivet.

Da camping i de sidste år var blevet meget populært og der kommer flere nye campister til hvert år og mange campister ofte fortæller om de lange ventetider for at få udført diverse arbejder og eftersyn på deres campingvogne, så vi et behov for et nyt campingcenter på Vestsjælland.

Nedlagt lastvognsværksted blev Campingcenter

Vi købte for et par år siden et nedlagt lastvognsværksted hvor der var plads til alle aktiviteter man kunne tænke sig i forbindelse med et campingcenter. Det viste sig dog hurtigt at være for lille, da vores aktiviteter og kundekreds voksede hastigt og vi så os derfor om efter mere passende omgivelser.

Campingcenteret flytter i 2005

I december 2005 købte vi en stor velegnet hal på Falkevej 9 i Fuglebjerg, hvortil vi i løbet af januar og februar 2006 flyttede campingcenteret hen.

Plads til det hele

Her kan vi tilbyde vores kunder stor indendørs udstilling af nye campingvogne, stort moderne værksted, bedre kundefaciliteter, en større og bedre tilbehørsbutik og meget andet.

Vi satser på:
– God service
– Reelle priser
– God kvalitet
– God betjening
– Kunden i fokus
– Tilfredse kunder.

Velkommen til Vestsjællands Campingcenter

Med venlig hilsen
Hanne og Charlie Hansen